Assalammualaikum

Apa khabar semua...akhirnya saya iaitu Achik dari the magiX touch dah ada blog...(ada org kenal ke the magiX touch?)
Apa yang saya buat? Saya buat face painting dan sand art untuk apa-apa majlis seperti hari jadi, hari sukan, hari raya dan hari apa-apa la yang korang nak...layankan je janji bayar....hehehe...
Oooopppppsssssss!!!!!!!Lupa nak bagitau...the magiX touch pun ada buat make-up juga ye..jangan tak tau...tapi bukan saya la yang make-up..awwww...yang ni saya tak pandai...tapi the magiX touch ada seorang make-up artis...anak murid Saidatulnisa dan Amy Janz tu...jangan main-main....siapakah gerangan orangnya?nak tau kena la booking...buat masa ni dirahsiakan dulu gerangan orangnya...hehehe...so kepada sesiapa yang nak kahwin, nikah, tunang dan sebagainya, hubungilah saya ye... :-)



5 comments:

  1. wow..face painting sounds fun.

    ReplyDelete
  2. ya....interested ke?
    email me k...

    ReplyDelete
  3. nak join bole

    ReplyDelete
  4. waduh waduh. suda ada blog ini. kalau ada buat parti hari jadik, kok bisa mahu dikontek kamu deh. bagush nih.

    take care ya!

    ReplyDelete
  5. iya dong..makasih ya...
    kasi promote ya nanti gue kasi sama kamu komisennya seribu rupiah..

    ReplyDelete

Adbox