My Face Paint Shop - Kedai Online Material Face Painting Pertama di Malaysia

Hi,

Sebagai face painter professional di Malaysia ini, kami selalu mendapat persoalan berkenaan material yang kami gunakan.


Persoalan-persoalan ini selalu diajukan oleh mereka yang ingin menceburi di dalam bidang ini. Antara persoalan-persoalan yang selalu diajukan kepada kami adalah seperti berikut :Mana nak beli face painting?

Kedai jual face paint?

Nak buat face painting tetapi tak tahu beli di mana?

Cari bahan face painting di kedai art tetapi tak jumpa?

Beli di kedai art tetapi kualiti tidak memuaskan?

Apa jenama face painting terbaik? 
Kami amat memahami masalah ini. Kerana kami juga menghadapi masalah yang sama ketika ingin memulakan dahulu. Begitu banyak masa dan tenaga yang kami habiskan untuk mencuba dari satu jenama ke jenama yang lain. Dari satu kedai ke kedai yang lain. Akhirnya, kami dapati untuk mendapatkan hasil yang terbaik, perlu menggunakan bahan yang terbaik. 


Kami tidak mengambil mudah dengan material yang kami gunakan. Paling penting, ia perlu selamat ke atas kulit kanak-kanak. Rujuk link ini http://www.achikfacepainting.com/2017/12/material-atau-bahan-untuk-face-painting.html

Persoalan yang timbul di atas telah selesai. Anda boleh dapatkan material untuk face painting dari jenama yang bermutu, diiktiraf di seluruh dunia dan digunakan oleh artis face painting terkenal tanpa perlu membeli di luar negara.Kini anda boleh dapatkannya di Malaysia. 

Layari 

www.instagram.com/myfacepaintshop*maklumat lanjut boleh hubungi Achik Face Painting di talian 019-2422684

No comments:

Post a Comment

Adbox